Home » Verduurzamingen » Nobifix

Nobifix

Nobifix is de echte uitblinker als het gaat om omheining verduurzamingen. En dat is niet geheel zonder reden. Nobifix wordt veel gebruikt in omheiningen vanwege haar lange levensduur, zowel bovengronds als ondergronds. Deze lange levensduur kunt u vergelijken met tropisch hardhout. Alleen Nobifix kent zijn herkomst in Europa, waardoor de levertijd lager is. Al met al behoorlijk wat pluspunten en daarom bieden we dit type hout ook graag aan bij Rastr. 

Waarom Nobifix hout? 

De reden waarom u moet kiezen voor Nobifix is simpel: duurzaamheid. Dit type hout is zeer duurzaam, maar ook insect- en schimmelbestendig. Bovendien geeft Nobifix niet af, is het veilig voor mens en dier en is het onderhoudsvrij. Dankzij al deze pluspunten kunnen we met recht zeggen dat Nobifix het paradepaardje is onder de houtsoorten. 

Ideale vervanger voor tropisch hardhout

Nobifix is een zeer geschikte vervanger van het tropisch hardhout. De levensduur is minimaal gelijk aan het hardhout, maar groeit toch hier om de hoek in Europa. Dus de levertijd is een stuk lager. Bovendien komt dit gecertificeerde naaldhout uit duurzaam beheerde bossen en wordt het op natuurlijke manier verduurzaamd. De verwachte levensduur van Nobifix is bovengronds maar liefst 35 jaar en ondergronds 25 jaar. Nobifix is dus niet alleen mooi om te zien, het is ook betrouwbaar, onderhoudsarm en duurzaam. 

 

In het kort waarom u moet kiezen voor Nobifix: 

 – De verwachte levensduur is langer dan 25 jaar. 

– Het is veilig voor mens en dier.

– Het is snel leverbaar.

– Het is eenvoudig te verwerken.

– Dit Europese naaldhout is natuurlijk verduurzaamd.

– Het is duurzaam en onderhoudsarm.

 

Waar is Nobifix geschikt voor?

Nobifix hout is ideaal voor palen en regels om te gebruiken voor omheiningen en afrasteringen. De Nobifix palen zijn bij Rastr verkrijgbaar in twee varianten: geschild en gefreesd. Daarnaast vindt u in ons assortiment diverse regels en grondplanken van Nobifix. Dit type hout is niet alleen geschikt voor omheiningen, maar ook voor andere tuinprojecten, zoals een vlonder, pergola of een poort. Kortom, de inzet van Nobifix is heel divers. 

Verduurzamingen bij Rastr

Naast Nobifix heeft Rastr ook andere verduurzamingen in haar assortiment: Nerafix en Celfix. Nerafix staat bekend om zijn donkere kleur. Deze verduurzaming is namelijk helemaal zwart, wat heel strak en modern oogt. Dit hout is reukvrij en vlekt niet zoals bij de teerachtige omheiningen. Celfix is het instapmodel als het gaat om verduurzamingen. Het wordt veel gebruikt vanwege haar lagere prijs. Wilt u meer weten over onze verduurzamingen? Klik dan hier

Alles voor uw omheining bij Rastr

Gaat u zelf een omheining of afrastering plaatsen? Dan is het wel zo fijn dat u alle benodigdheden in één keer kunt bestellen. Naast Nobifix palen kunt u bij ons ook terecht voor een houten hek, een poort en bijbehorende accessoires. Kwaliteit is voor ons belangrijk, daarom vindt u bij ons alleen kwaliteitsproducten waarmee u een betrouwbare omheining kunt maken. Het hout dat we leveren is duurzaam en degelijk, waardoor de levensduur minimaal 15 jaar is. Wel zo belangrijk als u na het plaatsen lang wilt genieten van uw zelfgemaakte project. Heeft u vragen over Nobifix? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je ergens mee helpen?